Tulcea: S-a certat cu nevasta şi s-a încuiat în boxă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a stat încuiat în boxă
Bărbatul a stat încuiat în boxă

Au intervenit poliţiştii şi jandarmii pentru a calma spiritele, iar pomperii militari au deblocat uşa boxei. Tulceanul a stat timp de trei ore încuiat

În cursul zilei de ieri, un tulcean de 50 de ani a cauzat un scandal uriaş după o ceartă cu soţia. Supărat pe viaţă şi pe familie, acesta s-a încuiat în boxa blocului în care locuia, unde a stat preţ de mai bine de trei ore fără a da vreun semn de viaţă. Alertaţi de faptul că nu mai răspunde, vecinii au chemat forţele de ordine. La faţa locului au ajuns poliţiştii şi jandarmii pentru a calma spiritele. Într-un final au fost chemaţi şi pompierii pentru a debloca uşa.
„Am fost solicitaţi prin 112 să intervenim pe strada Navaliştilor din municipiul Tulcea, la proprietatea lui R.D. de 50 de ani, despre care se ştia că este încuiat în boxă şi nu mai răspunde. Un echipaj de pompieri militari a deblocat uşa, iar bărbatul se află în afara oricărui pericol“, a declarat Daniela Rotaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite