Tulcea: S-a ales cu dosar penal pentru că a prins şase peşti de 50 de kilograme!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cadrul unei acţiuni pe linia combaterii braconajului piscicol, poliţiştii de frontieră tulceni au depistat, în zona portului Sulina, o persoană care a pescuit ilegal 50 de kilograme de peşte din specia somn.

Chirilă C. (54 de ani) a fost prins pe Canalul Sulina. Bărbatul transporta, cu o ambarcaţiune din fibră de sticlă, şase exemplare de peşte din specia somn, în stare proaspătă. Bărbatul a declarat că a pescuit în zona liberă a portului Sulina, iar peştele capturat era pentru consumul propriu.
„Celui în cauză i-au fost întocmite actele premergătoare de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de pescuit în habitatele piscicole naturale, prin orice metode sau mijloace, în perioada de prohibiţie“, spune Natalia Agighioleanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Tulcea.
Întreaga cantitate de peşte a fost predată la o  societate comercială de profil, iar ambarcaţiunea din fibră de sticlă şi motorul ataşabil au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.



Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite