Tulcea: Românii din Vietnam arborează tricolorul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Explicaţie foto: la Vietnam sunt 30 de grade
Explicaţie foto: la Vietnam sunt 30 de grade

Adrian şi Ioana stau de câteva luni de zile în Vietnam, dar nu au uitat că astăzi este momentul în care trebuie, mai mult ca oricând, să îşi serbeze ţara. La ora 1.00 noaptea, ora României, ei au arborat steagul României. Asta după ce s-au pozat, pe rând, cu tricolorul expus în locuinţă

De cinci luni de zile Adrian şi Ioana locuiesc în Hai Phong, Vietnam. Au intrat în mijlocul comunităţii de acolo cu mândria de a fi român în suflet. Adrian este cel care a plecat primul din ţară, iar când a ajuns acolo a făcut comandă fermă din România: un tricolor de mari dimensiuni.



„Înainte să plec a trebuit să trec pe la o croitorie să fac, la comandă, un tricolor imens, care să acopere un perete. Acum Adrian este extrem de mândru de steagul României pe care azi noapte l-a afişat în semn de solidaritate cu românii din ţară“, povesteşte Ioana (26 de ani), din Tulcea.
„Am calculat ora României şi astăzi, pe data de 1 decembrie, la ora 1.00 noaptea, ora voastră, ne-am pozat cu tricolorul, mândrii că suntem români“, povesteşte Adrian (34 de ani), din Mangalia.

image
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite