Tulcea: Revelion de criză cu muzică etno şi artificii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Instalarea bradului în Piaţa Civică
Instalarea bradului în Piaţa Civică

Noaptea de Revelion din acest an va fi una mai subţire din punct de vedere al programului artistic, pe scena din Piaţa Civică urmând a evolua două trupe de muzică etno. Primarul Constantin Hogea promite în schimb ceai, şampanie şi un foc de artificii care să compenseze cât de cât programul de austeritate

Începând cu orele 22.00, pe scena din Piaţa Civică vor evolua trupele etno Datina şi Hora, la miezul nopţii va fi un foc de artificii, în toată această perioadă urmând a se servi ceaiuri cu eşenţă de rom şi în final şampanie.
„Revelionul din acest an nu se va putea înălţa la calitatea prestaţiei artistice de anul trecut. La un moment dat chiar s-a pus în discuţie oportunitatea organizării vreunui eveniment în noaptea dintre ani, dar nu se putea merge chiar până acolo. Am considerat că tulcenii s-au obişnuit oricum să meargă în Piaţa Civică şi trebuie să organizăm ceva. Trupele invitate am înţeles că sunt destul de apreciate în domeniu iar focul de artificii sperăm ca va compensa cumva lipsa densităţii programului artistic“, a declarat primarul Constantin Hogea. Primarul Hogea a precizat că nu au mai fost bani pentru alte trupe, întreaga cheltuială de Revelion ajungând la aproximativ 4000 de euro.
Cadouri de la Moş, pe bază de sponsori

Până la noaptea de Revelion, municipalitatea mai are pregătite o serie de manifestări pe parcursul lunii decembrie. Astfel, pe data de 11 decembrie, la teatrul Jean Bart, va fi susţinut un spectacol de sărbători de către elevi ai grădiniţelor şi şcolilor din municipiu, urmat de un concert de colinde al trupei Hara. De asemenea, în perioada 20-22 de cembrie, reprezentanţii Primăriei vor face deplasări la centrele de copii şi bătrâni din municipiu, pentru a împărţi pachete cu cadouri de Crăciun.

Citiţi amănunte în cotidianul Adevărul de Seară!

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite