Tulcea: Revelion cu borş de peşte în Deltă. Vezi aici unde mai găseşti locuri pentru noaptea dintre ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pensiunea Morena pe timp de iarnă
Pensiunea Morena pe timp de iarnă

Pensiunile Selina din zona Sulina sau Morena din Murighiol sunt două dintre locațiile unde vă puteți caza dacă alegeți să petreceți noaptea de Revelion în Deltă.

De asemenea, pensiunea Eden din Crișan mai are locuri disponibile. Vacanţe găsiţi şi la pensiunile din reţeaua Asociaţiei Naţionale de Turism Rural, Ecologic şi Cultural (ANTREC) din zonele Murighiol, Crişan şi Sulina.
„Oferta de ultimă oră constă într-un sejur de patru zile şi trei nopţi, cu demipensiune la care se adaugă masa festivă de Revelion. Toate acestea la preţul de 250 de euro de persoană“, spune Silviu Gheorghe, preşedintele ANTREC Tulcea. Gradul de ocupare pentru perioada Revelionului în regiunile din Deltă a ajuns la 40%.
Din meniurile pregătite nu lipsesc tradiționalul borș de pește, icrele de ştiucă, somnul la grătar sau saramura de crap. „Pentru ca măncarea să pice mai bine, se face vin fiert, ţuică fiartă, sunt spectacole cu muzică tradiţională lipovenească sau plimbări la pescuit în prima zi a noului an“, mai spune Silviu Gheorghe.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite