Tulcea: Raluca Ploaie, pe scenă de şapte ani de zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Raluca este obişnuită cu publicul
Raluca este obişnuită cu publicul

A participat la trei concursuri naţionale, şi de la toate s-a întors cu medalii. Medaliata de la Moisil şi-a făcut „intrarea“ la liceu într-o formulă tipică pentru ea: prin dans

A delectat publicul la Balul Bobocilor de la Liceul „Grigore Moisil“. Tânăra elevă de liceu a fost admirată şi aplaudată de toţi colegiişi profesorii ei. Face dans modern şi balet de şapte ani de zile şi este cu adevărat o pasiune pe care vrea să şi-o cultive în următorii ani de zile.
Dansatoare din clasa a treia
Acum şapte ani de zile profesorii de la Palatul Copiilor a venit la ea în şcoală în căutare de tinere talente. I s-a părut o idee interesantă şi a încercat şi ea. În numai câteva zile şi-a dat seama că poate face dansuri şi a dezvoltat o pasiune pentru acest tip de mişcare pe scenă.

„M-am apucat în acelaşi timp şi de dansuri moderne şi de balet. Am participat chiar şi la concursuri de aerobic, cu toate că nu fac astfel de dansuri în mod obişnuit. În scurt timp a mi-am dat seama că îmi place extrem de mult şi am început să muncesc din ce în ce mai mult, pentru a fi cât mai bună. Aşa am ajuns la rezultatele pe care le am acum. Nu singură, ci împreună cu trupa din care fac parte“, spune Raluca.

Face dansuri moderne, dar şi balet, la Palatul Copiilor. Preferă dansul modern, şi asta pentru că la balet şansele de accidentare sunt mai mari. Baletul este mai „dureros“, spune ea. Dansează împreună cu echipa „Dancestar“, în care acum mai există doar şase persoane. „Am fost 30 la început, dar câte unul, câte unul au renunţat. Aceştia suntem „Dancestar“ acum. Doar şase persoane“, mai spune Raluca.

Citiţi amănunte în cotidianul Adevărul de Seară!

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite