Tulcea: Puști de 16 ani condamnat la cinci ani de închisoare pentru că a violat o copilă de 14 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul a acționat împreună cu un alt puști, de numai 13 ani, prea tânăr pentru a răspunde în fața organelor de cercetare penală. Puștiul de 16 ani va sta după gratii preț de cinci ani de zile pentru ceea ce i-a făcut minorei de numai 14 ani

Marian Cojocaru (16 ani) va sta la ]nchisoare pentru că a tâlhărit-o și violat-o pe minora Nicoleta Ciubotaru (14 ani) în după amiaza zilei de 11  iulie 2010. Violul s-a petrecut pe un câmp în localitatea Poșta. După ce atât Marian, cât și un amic de numai 13 ani, au violat-o pe Nicoleta, i-au furat și telefonul mobil.
Marian a primit cinci ani de închisoare pentru viol și trei ani și jumătate pentru tâlhărie. Tribunalul Tulcea a contopit cele două pedepse, astfel că puștiul are ceva de stat la închisoare pentru fapta din vara anului acesta.
Împreună cu părinții, Mihai și Luminița Cojocaru, acesta va avea de plătit daune morale de 2.000 de lei, la care se mai adaugă 900 de lei pentru cheltuielile judiciare avansate de stat.
Amicul cu care a acționat este prea tânăr pentru a răspunde în fața oraganelor de cercetare penală.
Copila de 14 ani, violată de doi puști de 16, respectiv 13 ani
În după – amiaza zilei de 11 iulie 2010, pe un câmp din zona localității Poşta, minorul Marian însoţit de prietenul său de 13 ani, s-a întâlnit cu partea vătămată, Nicoleta, minoră de 14 ani, care era însoţită de un frate şi de doi veri de-ai săi.
Sub pretextul că îi va însoţi o perioadă de drum pe lângă căruţa lor pentru a nu fi atacaţi de câinii de la o stână din apropiere, victima şi rudele sale au acceptat acest sprijin. Pe drum însă, minorul inculpat le-a cerut celorlalţi copii să meargă înainte, iar el a rămas mai în urmă cu victima de 14 ani. Prin violenţă şi ameninţare, Marian a  întreţinut un raport  sexual  cu victima minoră şi pentru că la un moment dat venise şi prietenul acestuia de 13 ani, a întreţinut şi acesta un raport sexual cu minoră.
După întreţinerea raportului sexual, minorul i-a furat fetei telefonul mobil.
„La data de 13 iulie 2010 cauza a fost înregistrată la Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea, iar la data de 14 iulie 2010 minorul C. M. a fost identificat de către organele poliţie şi prezentat procurorului care supraveghea cauza, care a formulat propunere de arestare preventivă a inculpatului. În cursul aceleaşi zile, Tribunalul Tulcea a admis propunerea parchetului şi a dispus arestarea preventivă a inculpatului minor C. M. pe o perioadă de 20 de zile, dată de la care cercetările au fost continuate cu autorul în stare de arest preventiv“, a declarat procuror Laura Subțirelu, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea.
Puștiul a stat după gratii din iulie și până acum. Din cei cinci ani, cât a primit condamnare, se va reduce perioada de patru luni petrecute deja după gratii.



Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite