Tulcea: Program prelungit la Şomaj şi la Pensii pentru depunerea declaraţiilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cursul săptămânii viitoare cele două instituţii vor funcţiona cu program prelungit, inclusiv în weekend, pentru ca toţi angajatorii să poată depună declaraţiile în baza Ordonanţei 58.

Angajatorii care vor trebui să depună declaraţii la cele două instituţii nu vor mai trebui să stea la cozi pentru a duce la bun sfârşit această activitate. Directorul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă, Iuliana Lefter, împreună cu directorul Casei Judeţene de  Pensii Tulcea, Mihaela Stănciulescu, au prezentat principalele modificări ce vor interveni în programul instituţiei în cursul săptămânii viitoare.
Va fi cea mai aglomerată pentru angajaţii celor două instituţii, şi asta pentru că termenul limită de depunere a declaraţiilor este sâmbătă, 25 septembrie. Astfel, în perioada 20 – 25 septembrie (de marţi până sâmbătă), programul de lucru cu publicul se  prelungeşte de la 16.30 la 19.00. Luni, pe 27 septembrie, ghişeele vor fi deschise până la 18.00. De asemenea, angajatorii trebuie să ştie că la AJOFM vor putea găsi şi un reprezentant al Casei de Pensii, iar la Pensii un angajat al Forţelor de Muncă (pentru a scurta,  astfel, timpul pierdut între ghişee pentru depunerea acestor declaraţii).

Pentru luna trecută 423 de tulceni şi-au depus declaraţiile la Casa de Pensii şi 1027 de tulceni la Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite