Tulcea: Profesoara prinsă cu şpaga în plic poate preda în continuare!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iacob Elena, profesoară de limba română la Liceul Brad Segal a fost reţinută marţi seara pentru 24 de ore de procurorii tulceni şi ulterior pusă în libertate de Tribunalul Tulcea.

Inspectorul general şcolar Dorui Căpriţă spune că profesoara are dreptul să-şi continue activitatea la catedră până la o eventuală decizie definitivă a instanţei.
„Este o situaţie neplăcută, condamnabilă, toţi colegii sunt şocaţi. A fost şi cazul profesorului de la Babadag, la fel, până când nu se pronunţă instanţa legea spune că el poate profesa, nu avem ce să facem“ spune Doru Căpriţă.
Acesta mai precizeză că este păcat că astfel de evenimente păteză reputaţia corpului profesoral şi al învăţământului tulcean în general.
„Păcat pentru că unii se zbat pentru creşterea prestigiului liceului, pun suflet, se munceşte mult, iar astfel de evenimente fac totul praf“, mai spune Căpriţă.
Procurorii şi poliţiştii de la Serviciul Judeţean Anticorupţie Tulcea au reţinut-o  marţi seara pe profesoară după ce au efectuat aseară o percheziţie la domiciliul acesteia unde au găsit două plicuri cu bani. Elena Iacob fusese denunţată de o elevă, care împreună cu alte două colege aflate în stare de corigenţă au dat în total 800 de lei şi 500 de euro.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite