Tulcea: Primarul Hogea a plecat în America

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul Constantin Hogea
Primarul Constantin Hogea

Primarul municipiului, Constantin Hogea se află în această perioadă în Statele Unite într-o delegație oficială. Delegația tulceană participă la Washington la un târg cu specific în dezvoltarea rețelelor de apă și canalizare.

Primarul Constantin Hogea este însoțit de prefectul Vasile Gudu, o delegație de oameni de afaceri tulceni dar și de directorul societății Aquaserv, Ionel Caraman. „Din câte știu eu se află într-o deplasare pe probleme de apă și canalizare“, ne-a declarat viceprimarul George Blejan.

Delegația tulceană a plecat în State la invitația Departamentului Comercial al Ambasadei Statelor Unite în Romania, în baza unei colaborări mai vechi (de aproximativ trei ani) în domeniul apei: aducțiune, canalizare, stații de epurare și stații de tratare.

„Domnii cu care colaborăm ne susțin intens în dezvoltarea acestui sector în municipiu. Ne-au suportat cheltuielile (în valoare de aproximativ 11 milioane de euro) pentru un studiu de fezabilitate la un proiect mai mic pe care dorim să îl dezvoltăm în municipiu, pe de o parte, și vor investi aproximativ 75 milioane de euro în proiectul ISPA, pentru susținerea și dezvoltarea rețelei de apă din municipiu“, ne-a declarat consilierul primarului, Alexandra Cârlig.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite