Tulcea: Primăria extinde spaţiile de parcare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Numărul mare de autoturisme înregistrat în ultima perioadă impune autorităţilor din Tulcea extinderea spaţiilor de parcare. Până la sfărşitul lunii octombrie, administraţia tulceană va amenaja trei noi astfel de spaţii, cu câte 40 de locuri fiecare.

  Primăria Tulcea şi-a propus extinderea parcărilor, măsură impusă de numărul tot mai mare de autoturisme din oraş. La ultima inventariere făcută de Serviciul Înmatriculări, Tulcea înregistra  peste 10.000 de autoturisme, cu 1200 mai multe faţă de anul trecut.  Pe lista de investiţii a primăriei se numără amenajarea a trei spaţii de parcare, cu o capacitate de patruzeci de locuri fiecare. Două dintre noile parcări sunt amenajate în zona Spitalului Judeţean de Urgenţă, iar una pe strada Podgoriilor. Reprezentanţii Primăriei spun că prima parcare, cea de pe latura de vest a Spitalului, va fi finalizată până la sfârşitul acestei luni. Celelalte două vor fi finalizate la sfârşitul lunii octombrie. Parcările sunt fără plată.
   Şoferii sunt mulţumiţi
  Locurile  de parcare au fost şi încă mai sunt o problemă pentru şoferii tulceni. Parcările de reşedinţă, dar şi cele publice au fost motivul multor reclamaţii ale tulcenilor îndreptate către autorităţi.
„Dacă se gândeşte cineva că s-a rezolvat problema parcărilor în Tulcea, se înşeală. Dar tot e bine că se mai amenajează câteva spaţii. Şi cu parcările de reşedinţă este o problemă mare. De obicei, ne batem, cu ghilimele, pentru parcare. Acolo unde s-au amenajat special parcări de reşedinţă, s-a rezolvat problema, dar în unele cartiere periferice, cum ar fi Neptun, parcăm pe unde apucăm. Spitalul este o zonă aglomerată, cu trafic mult, dat fiind faptul că mulţi au treabă în zonă. E bine, dar se poate şi mai bine“, a spus Nicu Enache, 41 ani, din Tulcea.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite