Tulcea: Voluntarii gălăţeni au pus umărul la ridicarea caselor din Ceatalchioi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Jandarmii au muncit cot la cot cu restul muncitorilor
Jandarmii au muncit cot la cot cu restul muncitorilor

Patru subofiţeri din cadrul Ministerului de Interne din Galaţi au pus umărul la construcţia a cinci case din Ceatalchioi.  Materialele de construcţie pe care localnicii le-au primit prin donaţie au fost de mare ajutor.

Plutonierul major Liviu Blănaru, plutonier Adrian Pleşa, plutonier Aurel Leonte şi personal civil Andone Alexe au decis că este cazul să-şi pună amprenta muncii lor în această misiune nobilă de a ajuta pe nea Fănică şi nea Luca de a-şi reclădi locuinţele.
„Nea Luca dar şi Fănică locuiau în module cu familiile lor, dar se mai duceau să stea şi la capătului satului la neamuri, ale căror case rămăseseră în picioare“, spune plutonier Adrian Pleşa.
„Jandarmii gălăţeni au plecat de la Ceatalchioi cu speranţa că nea Luca şi nea Fănică nu vor uita gestul lor, că nu îşi vor uita prietenii de dincolo de Dunăre şi cu speraţa că aceşti oameni vor avea puterea să zâmbească din nou şi să meargă mai departe pe drumul vieţii”, spune Costin Barbu, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Galaţi.
Prefectul de Tulcea, Vasile Gudu, spune că aceştia au muncit serios la ridicarea caslor. Din păcate, însă, nicio casă nu este finalizată complet, şi asta pentru că materialele de construcţie au venit extrem de târziu. „Primarul din Ceatalchioi mi-a spus că este extrem de mulţumit de activiatetea voluntarilor din Galaţi. Nu pot decât să le mulţumesc şi eu fiecăruia pentru gestul făcut“, spune Vasile Gudu.

 

Tulcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite