Tulcea: Prefectul Gudu cere firmelor de contrucţii să ridice casele sinistraţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prefectul Vasile Gudu vrea să îi determine pe constructorii tulceni să se implice în contrucţia locuinţelor din satele afectate de inundaţii. Per total, vorbim despre construcţia a 94 de case afectate grav de inunadţiile din această vară, pentru care există materiale de construcţie

Astăzi, prefectul judeţului, Vasile Gudu, a lansat un apel la solidaritate printre firmele de construcţii din judeţul Tulcea. Există materiale de construcţii, dar nu există forţă umană pentru ridicarea acestor locuinţe.
„Cred că este momentul ca fiecare, după posibilităţi, să se implice în această activitate. Nu există fonduri pentru forţa umană necesară ridicării acestor locuinţe. Cele 94 de familii au rămas, de luni bune de zile, la vecini, la prieteni, la cunoştinţe, la rude care încă mai au casele în picioare“.
Acesta a declarat că în curând va face şi o întrunire cu reprezentanţii firmelor de construcţii pentru a discuta posibilitatea unui „voluntariat“ pentru locuitorii care au avut de suferit pierderi imense ca urmare a acestor inundaţii.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite