Tulcea: Porc virtual la numai 8 lei kilogramul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În epoca tehnologiei, tulcenii îşi pot achiziţiona on line carnea de porc pentru sărbătorile de iarnă. Cârnaţii, toba, poate chiar şi sarmalele sunt doar la un click distanţă de fiecare creştin care petrece Crăciunul tradiţional şi care are acces la internet

Nimeni nu mai aşteaptă cele câteva zile dinainte de Crăciun  pentru a-şi face aprovizionarea pentru sărbătorile de iarnă. Orice gospodină ştie că încă de la începutul lunii decembrie trebuie să începi să cumperi carnea de porc, astfel încât până în Ajun toate mâncărurile tradiţionale să fie gata.
Porcul, la vânzare pe net
Pentru a îţi achiziţiona carnea necesară pentru sărbători nu trebuie neapărat să te duci până în piaţă, nici nu trebuie să aştepţi să fie aduşi pe bandă rulantă carcasele  în halele de carne. Cu numai un click poţi comanda on line porcul.

Pentru numai 8 lei pentru un kilogram îşi poţi cumpăra un porc de 100 până la 190 de kilograme. Posibilitatea de tăiere – „Când doriţi“. Dacă ştii unde să cauţi, adică tot pe google, poţi găsi şi oferte mai bune: un porc din Peceneaga la numai 7 lei kilogramul. Oferta este, însă, limitată. Vânzătorul pune la bătaie doar doi porci de 180, respectiv 190 de kilograme. Astfel, porcul de la Peceneaga ajunge la peste 1300 de lei.
Autorităţile sanitare recomandă tulcenilor să nu cumpere porcul on line!

Marinela Tertiş, directorul Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Aliemntelor spune că nu este indicat ca tulcenii să cumpere porcul de pe „piaţa neagră“.

Citiţi amănunte în cotidianul Adevărul de Seară!

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite