Tulcea: Plătește 15.000 de lei pentru că a încercat să omoare un om

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dan Coroancă s-au fi purtat urât cu fiul unuia dintre agresotri. Acesta este motivul pentru care în mai anul trecut, Şerban Gheorghe și Niculai Nicolae din Măcin i-au aplicat o „corecție“ cu toporul.

Şerban Gheorghe l-a lovit pe Dan cu toporul în cap. I s-a părut că acesta s-ar fi purtat urât cu fiul său de 16 ani atunci cand puştiul a scăpat un animal din curte.
„După prăbuşirea victimei la sol, ca urmare a loviturii aplicate de către inculpatul Şerban Gheorghe, a venit şi învinuitul Niculai Nicolae, care a aplicat şi el câteva în zona toracică şi a umărului drept. Victima a fost transportată iniţial la Spitalul orăşenesc Măcin şi înregistrată  în evidenţe cu diagnosticul de traumatism cranio -cerebral deschis, plagă parietală dreapta de circa 7 cm. Datorită gravităţii leziunii, victima a fost trimisă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Galaţi, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale. Ulterior s-a stabilit că viaţa victimei a fost pusă în primejdie datorită traumei cranio- cerebrale, produsă de folosirea toporului”, a declarat procuror Laura Subţirelu.
Șerban Gheorghe va sta cinci ani după gratii pentru tentativă de omor, iar Niculai Nicolae a fost achitat, dar are de plată 15.000 de lei pentru victima asaltului din mai anul trecut.
 

Tulcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite