Tulcea: Piscina, distracţia de week-end pentru copii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O dată cu instalarea sezonului rece, plimbările în aer liber, iarba verde, sportul în aer liber şi pescuitul nu mai constituie distracţiile de sfârşit de săptămână în familie. Cei mici, dar şi cei mari, aleg să meargă la piscină.

În acest sfârşit de săptămână, tulcenii au ales să meargă al piscină. Înotul este , după toate aparenţele, distacţie de sfârşit de săptămână , agreată din ce îmn ce mai mult de tulceni. În majoritatea cazurilor, cei mici însoţiţi de părinţi sau, după caz de colegii de clasă vin să se bălăcească la piscină. Unii învaţă să înoate, alţii pur şi simplu se bucură de apa caldă şi de bălăceală. Ofertele sunt limitate, aşa că majoritatea amatorilor de piscină aleg varianta de la Hotelul Delta. Piscina de aici are bazin mare, adâncime minimă de 1,40m, apă caldă, încălzire centrală şi sală de sport. La sfârşitul acestei săptămâni, agoleraţia la bălăceală a fost mare.

„Ne place la piscină pentru că ne jucăm, facem sport şi ne scăldăm ca şi vara. Dar părinţii nu ne lasă pentru că spun că afară e frig şi s-ar putea să răcim. La piscină e super! “, ne spune Daniel, un puşti de nouă ani.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite