Tulcea: Petrece Haloween-ul în cluburi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Costumaţiile specifice sunt obligatorii
Costumaţiile specifice sunt obligatorii

Oferta este variată: animatoare, bar show, spectacol, dansatoare topless, DJ, muzică şi petrecere pe cinste. Cluburile tulcene vor marca momentul 31 octombrie confrom tradiţiei... americane! Cu dovleci, măşti şi pelerine, tulcenii se îndrepta spre oricare dintre cluburile din municipiu.

DJ Mike şi bar show la King’s este oferta aşteptată de tulcenii dornici de distracţie.Cei de la King’s (zona Danubiu) îşi aşteaptă clienţii la super petrecerea de Haloween cu animatoare şi bar show. Muzica este oferită de DJ Mike. Cele mai inovative costume vor primi premii consistente, spun organizatorii.
Premii lichide pentru costumaţii de la Eagles
Şi cei de la Eagles propun tulcenilor aceeaşi petrecere tematică. Haloweenul vine în clubul de la ieşirea din municipiu cu muzică bună, băutură pe măsură şi premii lichide pentru cele mai frumoase costumaţii.
Topless la Sensation
Bal mascat şi animatoare topless şi în club Sensation (zona Iberom), o combinaţie ideală pentru tulceni. Petercerea de Haloween aici începe la ora 23.00 cu MC Marcello şi dansatoarele sale topless. Şi surprizele nu se vor opri aici: vor fi organizate concursuri, jocuri, iar cele mai interesante costume vor fi premiate.
Premii surpriză la MGM
O ofertă similară apare şi din partea clubului MGM, unde petrecerea a început de joi: ieri a fost balul bobocilor pentru elevii de la Anghel Saligny, astăzi are loc balul celor de la Spiru Haret, iar mâine este organizată petrecere tematică de Haloween. Cele mai ingenioase costumaţii vor fi apreciate cu premii surpriză!
Costumaţii... la comandă
Din păcate, oferta de haine pentru Haloween este limitată. Cei mai mulţi tulceni apelează pentru aceste costume la persoane care pot încropi ceva. Mihaela Avram (31 de ani) este singura din Tulcea care face costume special pentru aceste ocazii.
Cei care nu au găsit încă pe nimeni care să fie dispus să le croiască un leopard, un pirat, sau chiar un Făt Frumos, mai au şanse să îşi achiziţioneze măşti. În Mall, la parter, îţi mai poţi cumpăra chiar şi astăzi măşti de toate culorile, de toate dimensiunile, la preţuri cuprinse între 12 şi 28 de lei. De asemenea, pentru cei mici încă mai există costume care ajung până la 60 de lei, de prinţese  şi vrăjitoare.
„Costumele pe care le mai avem sunt ce a rămas din stocul vechi, că anul acesta nu a mai adus nimeni. Nu a fost cerere“, spune vânzătoarea de la raionul în care se mai pot găsi astfel de produse.
În rest, toată lumea îşi face la comandă: „Eu am participat şi la Balul Bobocilor de la liceul Spiru Haret, şi cred că merg şi mâine într-un club. Am o rochie frumoasă de vrăjitoare, dar este croită de o prietenă de-a mamei“, spune Adelina (18 ani).


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite