Tulcea: Peste o sută de traumatisme la Primire Urgenţe a Spitalului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cadrele medicale de la Secţia Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Tulcea au avut o noapte grea. Peste o sută de prezentări au fost consemnate pe secţie până astăzi la ora 6.00.

Peste o sută de prezentări la  secţia Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean s-au înregistrat noaptea trecută. Potrivit declaraţiei asistentei şefe, Monica Trifan, majoritatea pacienţilor  prezentaţi la UPU au suferit traumatisme în diverse stadii de gravitate. Sursa citată a declarat că pacienţii, majoritatea din mediul rural, au susţinut că au fost victimele unor agresiuni.
„Declaraţiile acestora le consemnăm în registrul nostru, dar nu verificăm dacă aşa stau lucrurile.  Totul este la nivel declarativ. Este problema poliţiei să cerceteze împrejurările sau dacă aceste declaraţii sunt reale. Noaptea trecută a fost o avalanşă de traumatisme, destul de grave. Din fericire, nu am avut traumatisme cerebrale deschise“, a precizat Monica Trifan.
   Scandalurile, emblema violenţei la tulceni
  Consumul de alcool în exces, determină în majoritatea cazurilor scandaluri, culminate cu violenţe, susţine maiorul Liviu Stoica din cadrul Jandarmeriei Tulcea. Cele mai multe astfel de evenimente se produc noaptea când autorii îşi pierd orice urmă de control. Multe fapte se consumă pe fondul unor conflicte mai vechi.
„Agresiuni sunt de regulă în mediul rural, dar nu sunt preponderente. Pe fondul alcoolului consumat în exces, unii îşi amintesc de toate datoriile sau uită de buna cuviinţă. Am avut intervenţii cu echipa operativă de jandarmi pentru cazuri de bătăi, încăierări, tâlhării şi alte violenţe. Cam astfel de fapte predomină la noi“, a spus Stoica.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite