Tulcea: Peste jumătate dintre candidaţii la bacalaureat au ales biologia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi, de la ora 9.00, 584 de levi tulceni vor intra în examenul de bacalaureat, probele opţionale şi pentru specializări.Mai bine de jumătate dintre aceştia au ales biologia animală şi vegetală ca probă la alegere.

Update: Sesiunea de toamnă a bacalaureatului s-a sfârşit. Potrivit declaraţiei inspectorului general Doru Căpriţă nu au fost înregistrate incidente. La probele scrise nu s-au prezentat 100 de candidaţi din cei 590 de candidaţi. Rezultatele sesiuniid e toamnă vor fi făcute publice duminică. Până astăzi au fost corectate lucrăriel la limba română şi matematică. Potrivit rezultatelor parţiale, promovabilitatea depăşeşte uşor 80 la sută. Câteva zeci de elevi au picat proba la limba română.

La ultima probă din bacalaureatul de toamnă, 584 de elevi tulceni au intrat în examenul de bacalaureat, probele opţionale şi pe specializări.
Dintre aceştia, 280 au ales ca probă biologia animală şi vegetală. Restul candidaţilor au optat pentru anatomie, geografie, psihologie, economie şi fizică.
Aceasta este ultima probă a bacalaureatului de toamnă. Mâine vor fi afişate rezultatele finale, apoi va urma perioada destinată contestaţiilor.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite