Tulcea: Peşte braconat redat în mediul natural de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră tulceni au eliberat  în mediul natural 10 exemplare de sturion din speciile morun şi păstrugă  găsite la trei pescari din Sarichioi care nu au avut documente legale de provenienţă.

În timpul unei acţiuni desfăşurate la litoralul Mării Negre, zona Perişor, în cooperare cu reprezentanţi ai Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, poliţiştii de frontieră au depistat trei persoane cu vârste cuprinse între 30 de ani şi 56 de ani, domiciliate în  localitatea Sarichioi, în ambarcaţiunea cărora au fost descoperite 10 exemplare de sturion din speciile păstrugă şi morun. Cei în cauză au declarat că au pescuit în apele Mării Negre, iar peştele capturat era destinat consumului propriu.

Cele 10 exemplare de sturion, aflate în stare vie, au fost redate mediului natural, iar celor în cauză le-au fost întocmite actele premergătoare de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii  de pescuit neautorizat al sturionilor, respectiv deţinerea sturionilor fără documente sau marcaje justificative.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite