UPDATE. Tulcea: Percheziţii la mai multe firme bănuite de braconaj şi evaziune

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Este vorba de o acţiune concertată, desfăşurată în mai multe judeţe.

UPDATE. Inspectoratul General al Poliţiei transmite că 48 de percheziţii domiciliare se desfăşoară, în această dimineaţă, în judeţele Ialomiţa, Călăraşi, Constanţa şi Tulcea.  Activitatea, coordonată de poliţişti ai Direcţiei de Ordine Publică din I.G.P.R. şi procurori de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, vizează persoane fizice şi societăţi comerciale implicate în activităţi ilegale de pescuit, valorificare şi prelucrare a peştelui şi a icrelor negre, precum şi de evaziune fiscală. La acţiune participă şi specialişti ai Agenţiei Naţionale pentru Pescuit şi Acvacultură şi ai Gărzii Financiare Centrale.Oamenii legii sunt sprijiniţi de un elicopter al Inspectoratului General al Aviaţiei din M.A.I..

UPDATE. Au avut loc descinderi şi la cherhanalele şi punctele de colectare a peştelui din Delta Dunării, în zona Sfântu Gheorghe, de la primele ore ale dimineţii.

UPDATE. La misiune participă reprezentanţi ai Poliţiei Deltei, Gărzii Financiare şi Agenţiei Naţionale pentru Pescuit şi Acvacultură. La Tulcea este prezent chiar preşedintele ANPA, Sorinel Mănăilă.
„Acţiunea este în desfăşurare în acest moment, de dis de dimineaţaă, nu putem spune mai multe deocamdată“ ne-a declarat comisarul şef Ştefan Leonte, şeful Poliţiei Deltei.

Autorităţile au descins azi dimineaţa la sediile unor firme din judeţul Tulcea, bănuite de evaziune fiscală. Deasemenea sunt căutaţi şi suspecţi de braconaj. Percheziţii au loc şi în judeţele Constanţa,Ialomiţa şi Călăraşi.
Vom reveni cu amănunte!

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite