UPDATE Tulcea: Patru tineri sunt dați dispăruți pe Lacul Razelm

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tinerii se întorceau de la Gura Portiței spre Lunca, când barca în care se aflau s-a răsturnat din cauza vântului puternic. Echipajele ISU i-au căutat pe tineri toată noaptea.

UPDATE, ora 13.30. Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, respectiv valuri și vânt puternic, echipele de căutare și-au întrerupt activitatea, bărcile revenind la mal.

UPDATE, ora 12.00. Echipele de cautare au găsit o primă urmă a dispăruților, respectiv o geacă a uneia dintre fete. Elicopterul și-a reluat survolul pe raza lacului Razelm.

UPDATE, ora 11.00. Elicopterul de supraveghere și-a întrerupt cercetările după două ore de survol pe lac fără niciun fel de rezultat, urmând să-și reia activitatea după amiază.

UPDATE. Cei patru tineri sunt Valentin Bolocan, Valentin Ghena, ambii din Ceamurlia și Georgiana Borcănaș și Petruța Culicencu din Lunca, cu vârste cuprinse între 17 și 31 de ani. Un elicopter ISU  a ajuns în județ pentru cercetarea aeriană a lacului.

În barcă se aflau trei tineri din Ceamurlia de Jos și două tinere din Lunca. Unul dintre bărbați, Cristian Evdochim, a reușit să se salveze înotând până la mal. Acesta a alertat autoritățile care au efectuat cercetări pe parcursul întregii nopți.

image

„Noi suntem acum în permanentă stare de alertă. Trebuie să vină un elicopter de la București, avem șapte echipaje de scafandri care îi caută pe dispăruți. Echipajul de la ISU nu a încetat căutările toată noaptea“, ne-a declarat primarul comunei Ceamurlia, Mihai Cârciumaru.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite