Tulcea: Patru tineri au vandalizat un club de noapte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noaptea trecută, în jurul orei 2.00, la clubul Pub Inside din Tulcea un grup  de tineri  a încins o bătaie aprigă. După consumarea războiului între taberele adverse, barul a fost aproape distrus. Patru tineri au ajuns la Spitalul Obregia în stare gravă. Aceştia au suferit traumatisme craniene deschise severe.

 O noapte agitată
  Martorii la eveniment susţin că un grup de tineri cu vârste cuprinse între  20 şi 25 de ani, care nu sunt din Tulcea, s-au încăierat cu câţiva localnici.

  „ Nimeni nu ştie de unde sunt tinerii respectivi. S-au încăierat din motive necunoscute. S-au bătut cu scaunele , cu mesele, au spart barul, oglinzile, sticlele cu băutură din frigider.

La un moment dat unul a fost lovit în cap cu ceva dur , sângele a sărit pe pereţi, iar în cădere a spart o oglindă. Cioburile i-au intrat în cap, era sânge peste tot amestecat cu băutura din sticlele sparte. Era un dezastru ce-am văzut. Un om  din bar, consumator, dacă nu se ferea, îi venea în cap tot geamul de la uşă, spart cu o sticlă zburătoare. M-am îngrozit cât sânge este pe pereţi.”, a spus Alina Iorga, 25 de ani, vânzătoare.


 Victimele au ajuns la Urgenţă în capitală


Serviciul Judeţean de Ambulanţă  Tulcea a acordat primele îngrijiri victimelor agresiunii. Potrivit spuselor doctorului Dmitru Vâlcu, cei patru agresori au suferit traumatisme craniene  deschise severe. După ce au primit primele îngrijiri medicale la Tulcea, au fost transportaţi la Bucureşti,  la Spitalul Alexandru Obregia.

image


 Poliţia audiază martorii


Intervenţia operativă a fost asigurată de lucrătorii Biroului Ordine Publică de la Poliţia Municipiului.
„Noi am intervenit pentru aplanarea conflictului, ancheta fiind preluată de Serviciul Investigaţii Criminale. Tot ce ştim la acest moment este că a fost un conflict spontan ce a escaladat într-o bătaie, soldată cu victime şi distrugeri masive. Martorii sunt audiaţi în acest moment. Celor care au declanşat scandalul nu li se pot lua declaraţii în acest moment fiind la spital la Bucureşti. Nu le ştim nici măcar numele.  Patronul clubului a formulat plângere pentru distrugere“,   a declarat comisarul Gabriel Subţirelu, şeful Biroului Ordine Publică Tulcea.

 

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite