Tulcea: Patru tineri au fost răniţi după ce şoferul beat al unei Dacii s-a răsturnat într-un canal de irigaţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul s-a petrecut aseară, la ieşirea din localitatea tulceană Baia. Şoferul de 20 de ani băuse bine înainte să urce la volan şi a băgat în spital patru pasagerii din maşină.

Ieri, la ora 20.00, Serviciul Judeţean de Ambulanţă Tulcea a fost solicitat să intervină în cazul accidentului petrecut la ieşirea din Baia. „O maşină s-a răsturnat într-un canal de irigaţii şi cei patru pasageri au fost răniţi uşor“, spune Elena Florea (Serviciul Judeţean de Ambulanţă Tulcea).
M. Marius (20 ani) din Baia, în timp ce conducea o Dacia, la doi kilometri de Baia, din cauza consumului de băuturi alcoolice (0,71 mg/l alcool pur in aerul expirat) nu a văzut un canal de irigaţii dezafectat şi a intrat frontal în acesta.
„În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto şi a celorlalţi pasageri din maşină (tineri cu vârste cuprinse între 21 şi 25 ani) care au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Tulcea pentru investigaţii şi îngrijiri medicale“, spune Daniela Condrea, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Tulcea.                                                

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite