Tulcea: Parteneriat public-privat pentru ocuparea forței de muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenția Județeană pentru Ocupare și Formare Profesională a încheiat contractul de finanțare pentru proiectul de parteneriat public-privat privind ocuparea forței de muncă.

Durata proiectului este de  36 luni iar valoarea eligibilă este de 16,1 milioane de lei. „Proiectul va fi implementat prin participarea activă a zece agenții județene, care prin colaborarea în parteneriat au facut posibilă scrierea proiectului și au consimțit la implicarea din punct de vedere al expertizei și a resurselor umane și materiale pe toată durata de implementare“, a declarat Iuliana Lefter, directorul AJOFM.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt de creare a unei rețele de parteneri sub forma unui parteneriat public-privat, schimb de experiență pentru furnizarea serviciilor de ocupare în cadrul a 10 conferinte interregional, vizite de studiu transnaționale și 2 forum-uri internaționale, realizarea unui studiu privind impactul măsurilor active și a serviciilor furnizate pentru identificarea și valorificarea oportunităților viitoare de formare profesională și alte servicii de ocupare.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite