Tulcea: Ore întregi de luptă cu flăcările la Jijila

0
Publicat:
Ultima actualizare:
A fost nevoie de 13 pompieri pentru a stinge incendiul
A fost nevoie de 13 pompieri pentru a stinge incendiul

Focul a fost declanşat de joaca unor puşti cu nişte chibrituri. Zeci de tone de furaj au luat foc în zona Jijila, astfel că pompierii s-au luptat cu flăcările preţ de două ore

La  incendiul de la Jijila s-a deplasat Secţia de pompieri Măcin în colaborare cu serviciul voluntar la primăriei. S-a intervenit cu trei autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi 13 pompieri militari pentru localizarea şi ulterior lichidarea incendiului. După aproximativ două ore de luptă cu flăcările, incendiul a fost stins.
„Cu acest prilej Inspectoratul pentru Situaţii de  Urgenţă al judeţului Tulcea recomandă părinţilor să păstreze chibriturile, brichetele şi alte surse de aprindere în locuri în care copii nu au acces, să nu lase copiii nesupravegheaţi, mai ales în încăperile în care există sobe plite, radiatoare, şi alte aparate electrice sub tensiune, să poate discuţii cu copii în legătură cu focul explicându-le cu răbdare pericolul pe care acesta îl reprezintă pentru viaţa lor“, a declarat Daniela Rotaru, purtătorul de cuvânt al ISU Tulcea.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite