FOTO Tulcea: Oferte pentru Paşte în Delta Dunării!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fie că vrei să stai la Crişan, la Maliuc, la Mila 35 toate pensiunile din deltă sunt pregătite să îşi primească turiştii. Dacă vrei altceva, poţi petrece Paştele pe un hotel plutitor. Preţurile sunt cu aproape 20% mai mici decât anul trecut, dar clienţii încă nu se înghesuie la oferte

Dacă îţi place zona Crişan, poţi merge la „Casa cu flori“, unde beneficiezi din start de o reducere de 10% din preţul total, iar copiii au o reducere de 50%. Sejurul este de minim 3 nopţi şi se închiriază toată vila (11 locuri). Aici un turist plăteşte 50 – 60 de lei pe noapte (în funcţie de camera în care alege să stea), iar pentru o plimbare cu barca va trebui să scoată din buzunar 60 de lei pe oră. Mai mult, administratorul îţi promite chiar că te ţine departe de ţânţari!
Poţi, de asemenea, să alegi să îţi petreci Paştele pe un hotel plutitor.

image

Pentru grupuri de 36 de persoane, preţul pentru tot sejurul este de 350 de lei pe zi, iar pentru grupuri de 18 persoane – de 387 de lei pe zi la all inclusive (sejur de patru zile şi trei nopţi). Pentru această sumă ai cazare (copiii de până la  10 ani stau gratis în cameră cu părinţii), trei mese pe zi, croazieră pe Dunăre, bărci, ustensile de pescuit la dispoziţie, bar non stop, asigurare medicală şi toate taxele plătite. Turiştii vor fi plimbaţi prin zona Crişan - Lac Fortuna - Lac Bogdaproste – Lac Trei Iezere – Lac Rădăcinosu - Canal Lopatna - Sat Mila 23 - Lac Ligheanca – Lac Văcaru - Lac Fortuna, Sat Mila 23 - Lacul Rotund - Lac Băclăneştii Mari - Canal Şontea –Cap Candura - Lacul Nebunu – Canal Sireasa, Lacul Nebunu – Braţul Tulcea – Portul Turistic Tulcea).
La pensiunea Mila 35 din Delta Dunării, sejurul de patru zile şi trei nopţi costă 610 lei de persoană. În acest preţ este inclus transportul de la Tulcea şi retur, cazare, taxa hotelieră, taxa de acces  în Rezervaţie, dejun festiv în Duminica de Paşte, dar şi bufet suedez în toată perioada şederii. De asemenea, te aşteaptă un foc de tabără, dar şi o seară dansantă cu DJ. Administratorul pensiunii organizează şi excursii în Deltă, pe traseele turistice, cu diferite tipuri de ambarcaţiuni rapide.

image

„Numărul turiştilor este din ce în ce mai mic“

Cu toate că preţurile au luat-o la vale, turiştii nu se înghesuie la ofertele din Delta Dunării. Dacă în alţi ani preţurile la cazarea în deltă explodau în preajma sărbătorilor, acum se menţin  la un  nivel scăzut. Practic, o persoană se poate caza şi cu numai 50 de lei pe noapte. „Preţurile sunt cu 20% mai mici decât anul trecut, dar şi turiştii sunt mult mai puţini. Este unul din efectele crizei economice“, spune Silviu Gheorghe, şeful Agenţiei Naţionale pentru Turism Rural, Ecologic şi Cultural din Tulcea.
Alina şi Vali Călinescu vor ajunge câteva zile de Paşte în Delta Dunării. Sunt amândoi din Tulcea, dar locuiesc de peste zece ani în Bucureşti. În fiecare an când au zile libere merg măcar o zi sau două în deltă. „Nu ne-am făcut rezervări, că sincer niciodată nu am avut nevoie. De găsit găsim pensiuni, nu suntem pretenţioşi. Dar sigur vom petrece de Paşte pe baltă. Nu am putea să ratăm ocazia“, spune Alina Călinescu (29 de ani).






Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite