Tulcea: O tânără de 31 de ani a fost prinsă furând din Kaufland

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nicoleta Dascălu (31 de ani) a încercat să fure mai multe produse de îngrijire din supermarketul tulcean. Jandarmii  au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale, iar dosarul urmează să fie transmis către Parchet

Femeia a fost prinsă în timp ce îşi îndesa diverse lucruri din supermarket în buzunare şi în geantă. Nu avea nicio intenţie să le plătească, drept pentru care s-ar putea alege cu dosar penal pentru furt.
„O echipă  mixtă formată din jandarmi şi poliţişti, în timp ce executau o misiune de menţinere a ordinii publice pe raza municipiului Tulcea, au fost sesizaţi  că pe strada Barajului, la Kaufland, a fost reţinută o persoană de sex feminin  care a încercat să sustragă mai multe bunuri. Aceasta, profitând de neatenţia personalului, a încercat să-şi însuşească mai multe bunuri, ascunzându-le în buzunare şi geantă A fost surprinsă ulterior cu produsele neplătite de către agenţii de pază,  care au sesizat imediat jandarmeria“, a declarat maior Liviu Stoica, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Tulcea.
Prejudiciul a fost recuperat şi predat reprezentantului societăţii. În acest caz au fost întocmite actele premergătoare începerii urmării penale pentru săvărşirea infracţiunii de furt. Actele procedurale urmează a fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite