Tulcea: O sută de elevi tulceni au alergat pentru promovarea mişcării

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pe locuri, fi'i gata! Start!
Pe locuri, fi'i gata! Start!

Astăzi dimineaţă peste o sută de copiii au demonstrat că mişcarea înseamnă sănătate. Aceştia au fost prezenţi la start-ul crossului denumit „Sănătate prin mişcare“.

Astăzi, la ora zece, în faţa hotelului Delta aproximativ o sută de copii s-au pus pe alergat în cadrul manifestării „Sănătate prin mişcare“, organizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean, Clubul Sportiv Şcolar Tulcea şi Direcţia pentru Sport Tulcea.

La start au fost prezenţi elevi din ciclul gimnazial, fete şi băieţi din şcolile municipiului Tulcea. Surpinzător faţă de alţi ani, la start nu s-au mai prezentat alergători mai în vârstă. „Alergam alături de copii dar e cam frig şi nu mai merge“ spune Mircea Stoian(61 ani).
„Am acordat diplome şi premii dar important este că au participat copii, chiar dacă a fost destul de frig. Din păcate destul de puţini copii mai vin la atletism, condiţii nu prea mai sunt şi doar pasiunea unor oameni care pun suflet mai menţine mişcarea sportivă în judeţe“ ne-a declarat fosta campioană mondială Elena Fidatov Moruzov, actuala directoare adjunctă a Direcţiei de Sport şi Tineret Tulcea.

În clasamentul oficial Liceul Anghel Saligny a căâtigat ambele locuri întâi, prin Andreea Rusu respectiv Florin Cernea.Pe podium s-au clasat, la fete Cristina Trofimov(Şcoala nr.1) şi Teodora Sanovschi (Şcoala nr.12) respectiv Eugen Marinescu (Anghel Saligny) şi Georgian Grosu(Spiru Haret).

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite