Tulcea: Nemţii ne sapă încontinuare oraşul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Firma germană lucrează, cu toată opoziţia conducerii Aquaserv
Firma germană lucrează, cu toată opoziţia conducerii Aquaserv

Chiar daca cei de la Aquaserv s-au plâns de calitatea lucrărilor instanţa a decis ca ţevile din municipiu să fie instalate  de cei de la Pfeiffer. Scandalul dintre operatorul de apă şi canal s-a declanşat după ce directorul Sorin Zaharcu a semnat decizia de încetare a contractului cu firma de construcţii germană, invocănd diverse nereguli de execuţie.

Veniţi laTulcea prin licitaţie nemţii de la Ludwig Pfeiffer und Tifbau Gmbh&co s-au trezit cu contractul anulat după ce directorului Zaharcu i s-a căşunat pe ei ba că nu au şanţurile drepte, ba că ţevile nu sunt rotunde,în concluzie că nu ar face treabă tocmai nemţeşte. Drept urmare le-a semnat o decizie de încetare a contractului. Nemţii au atacat în instanţă decizia conducerii societăţii ce are drept unic acţionar Consiliul Local Tulcea- SC Aquaserv SA şi cel puţin deocamdată au avut câştig de cauză, la mijloc fiind şi o sumă importantă de bani, o garanţie de un milion de euro, bani ce ar fi rămas în visteria tulcenilor dacă firma germană nu ar fi finalizat lucrările.
Directorul Zaharcu: „Oricum le expiră contractul pe data de 4 noiembrie!“
Cert este că directorul Aquaserv, Sorin Zaharcu nu-i are deloc la suflet pe nemţi, cu care probabil există o nepotrivire de caracter, aşa încăt se bucură pe faţă că în curănd va scăpa de acest contract pe care nu a reuşit să-l rezilieze.

Citiţi mai multe în Adevărul de Seară Tulcea de azi!

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite