Tulcea: Nati Meir declară că DNA i-a cerut să-l „toarne“ pe primarul Hogea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proaspăt ieșit din închisoare, fostul deputat de Tulcea, Nati Meir a lansat un atac rapid la adresa procurorilor DNA declarând că aceștia i-au cerut să „ciripească“ despre mai multe persoane publice printre care și primarul Constantin Hogea. Acesta se declară încântat de compania în care și-a auzit numele.

Fostul deputat a lansat încă din primele minute de libertate o serie de acuzaţii la adresa procurorilor DNA. „Mi-a spus mie aşa: dacă vrei ca băiatul tău să fie în libertate, ori să scapi tu în Bucureşti, dă-mi numele care îţi spun ţie acuma. Vadim Tudor, Adrian Năstase, pe Radu Mazăre şi pe Constantin Hogea”, a spus fostul deputat, Nati Meir.

Primarul Constantin Hogea s-a declarat extrem de încântat să-și audă numele într-o asemenea companie, cum ar fi Adrian Năstase, Radu Mazăre sau Corneliu Vadim Tudor. „Țin totuși să precizez că dintre toate inițiativele pe care le-a avut domnul Nati Meir pe când era deputat de Tulcea, niciuna nu s-a concretizat. Mă refer aici inclusiv la preluarea clubului Delta Tulcea care ar fi ajuns probabil în Liga Campionilor, la fabrica de avioane fără pilot pe care ar fi urmat s-o construiască investitori israelieni sau la proiecte de mai mică anvergură cum ar fi reabilitarea Sinagogii din Tulcea. Nici măcar bani de hârtie n-am văzut de la domnul Meir“, a precizat primarul Hogea.

Cât despre menționarea numelui său, primarul Hogea spune că cel mai îndreptățit să răspundă este chiar fostul deputat de Tulcea. „Fie Nati Meir, fie reprezentanții DNA ar trebui să se pronunțe de ce a fost vehiculat numele primarului de Tulcea într-o astfel de situație“, spune Constantin Hogea.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite