Tulcea: MotoMoşul vine pentru copiii din centrele de plasament

0
Publicat:
Ultima actualizare:
MotoMoşul la Tulcea
MotoMoşul la Tulcea

Bikerii, costumaţi în Moş Crăciun, vor aduce cadouri copiilor din centrele Cocorii I şi II. Este deja al treilea an în care motocicliştii tulceni iau barba Moşului şi vizitează centrele de copii orfani din municipiul Tulcea. Sea Wolves vin şi în acest an cu daruri multe pentru copiii cuminţi

Vizitele sunt programate pentru vineri, 24 decembrie, la cele două centre de plasament din municipiu Tulcea. Motociclişti de la Seawolves Tulcea, în colaborare cu prieteni din tot judeţul Tulcea, dar şi din Constanţa, au făcut 28 de pachete pentru cei 22 de băieţi şi şase fetiţe cu vârste cuprinse între 3 şi 10 ani din cele două instituţii de ocrotire socială. Ei lasă în spate ideea saniei trasă de reni, îmbracă tradiţionalele haine alb cu roşu şi poposesc la cei mici, pentru a le aduce un zâmbet măcar acum, în preajma sărbătorilor.



Este un element de inedit pentru mare parte din copii, chiar dacă unii dintre ei au mai primit vizita Moşului „altfel“ – tânăr şi călare pe un motor puternic.


image
MotoMoş

„De trei ani de zile organizăm acest eveniment. Strângem fonduri de la prieteni, colegi şi facem pachete cu jucării, dulciuri, ca pentru cei mici. Evenimentul a fost organizat până acum de Rebels of Danube, iar anul acesta de SeaWolves. Suntem în mare (aproximativ) tot aceiaşi, dar acum facem parte din aceeaşi organizaţie, mai mare, cu cei de la Constanţa“, spune Silviu Poida, unul dintre iniţiatorii acestui proiect.

Citiţi amănunte în cotidianul Adevăul de Seară!

Tulcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite