Tulcea: Moş Crăciun a adus scutiri de taxe locale pentru cei din zona est

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În zona Prislav se circulă fără taxă
În zona Prislav se circulă fără taxă

Firmele care îşi desfăşoară activitatea în zona industrială est a oraşului au scăpat de plata taxei pe 2011 pentru trecerea prin municipiu pentru autobuzele care aduc salariatele la muncă

Reabilitarea zonei industriale est a oraşului nu a rămas cu efecte negative numai din punct de vedere al tragediei din această toamnă, ci şi din punct de vedere financiar pentru agenţii economici care îşi desfăşoară activitatea în această parte a oraşului.
Astfel, la începutul acestei luni societăţile Textile Gel&Co Rom şi Italfin au solicitat aprobarea circulaţiei a opt autobuze, respectiv un autobuz, fără plata tarifului de liberă trecere prin municipiu pentru mijloacele de transport persoane în convenţie.
Tarif extrem de mare

Reprezentanţii societăţilor amintite au precizat că acest tarif pentru liberă trecere este în opinia lor extrem de mare şi ar afecta foarte mult echilibrul financiar pe care încearcă să-l menţină de aproape doi ani. „Deja susţinem cu greu costul transportului pe care l-am asigurat întotdeauna gratuit salariaţilor noştri  şi cu atât mai mult dorim să facem acest lucru şi de acum încolo. Menţionăm că evenimentul care ne-a afectat foarte grav, material dar mai ales sufleteşte, s-a petrecut datorită condiţiilor de circulaţie injuste şi improprii care s-au creat în această zonă a oraşului, fără a fi o colaborare şi o înţelegere între instituţiile şi societăţile care participă la modernizarea zonei industriale şi societăţile care activează în această zonă“, se arată în solicitarea administratorului Gel&Co, Valter Samogin.

Citiţi amănunte în cotidianul Adevărul de Seară!

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite