Tulcea: Miliardarul Dobronăuţeanu:„Am scăpat ieftin“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nucu Dobronăuţeanu (sursă foto: Facebook)
Nucu Dobronăuţeanu (sursă foto: Facebook)

Elicopterul s-a ridicat de la sol, după care a fost nevoit să aterizeze din cauza unor defecţiuni tehnice. Cei trei pasageri, printre care şi omul de afaceri Nucu Dobronăuţeanu au reuşit să iasă din elicopter înainte ca acesta să ia foc

Nucu Dobronăuţeanu a declarat că este fericit că accidentul a  fost minor. „Am scăpat ieftin din accident. Nimeni nu a fost rănit. Noroc că nu era mai sus, că se putea întâmpla ceva mai rău“, a afirmat miliardarul.Acesta spune că foloseşte des elicopterul pentru partidele de pescuit pe care le face pe propietatea sa din Deltă de la Maliuc.
„Am ajuns vineri în deltă la pescuit,luni dimineaţa trebuia să plecăm spre Bucureşti, nu cred că ne-am ridicat mai mult de 20-30 de centimetri cănd a început să ardă deasupra, bine că nu a explodat.Pilotul este foarte experimentat dar spune că nu a mai văzut aşa ceva, a avut prezenţă de spirit şi ne-am pus pe pîmânt, am ieşit afară, apoi elicopterul a ars tot, ca un foc de tabără, nu am mai văzut aşa ceva“ povesteşte omul de afaceri în vărstă de 45 de ani.
Evenimentul s-a petrecut ieri dimineaţă în zona Maliuc. În elicopter se aflau trei persoane cu vârste de peste 40 de ani, care veniseră la pescuit vineri. Nu erau din Tulcea şi tranzitau zona într-un elicopter tip taxi. Martorii ocular spun că  elicopterul s-a ridicat trei metri de la sol în curtea atelierului din ferma piscicolă Maliuc. În elicopter se aflau Nucu (Emanoil Corneliu) Dobronăuţeanu, un cunoscut om de afaceri din Dobrogea. Elicopterul aparţinea firmei Aerotaxi din Ploieşti. Nucu Dobronăuţeanu face parte dintre cei mai bogaţi 500 de români apăruţi în topul Forbes. El ocupă, împreună cu fratele său, poziţia numărul 100 din clasament, cu o avere estimată la 50 de milioane de euro. Este  proprietarul mai multor domenii de vânătoare din judeţul Tulcea. Este acţionar la renumitul producător vinicol Murfatlar din judeţul Constanţa şi membru fondator al Asociaţiei „Salvaţi Vama Veche“.
 Este acţionar la producătorul de mezeluri Principal Company, care are în portofoliu mărcile Matache Măcelarul şi Salonta şi până de curând  în portofoliul societăţilor controlate de acesta se aflau coniacul Unirea şi apa minerală Biborţeni.
 

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite