Tulcea: Mihaela Avram confecţionează costume de Haloween

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Personajul preferat: prinţesa!
Personajul preferat: prinţesa!

Mihaela Avram este creatoarea  care are deja o colecţie de 150 de costume pentru copii şi alte 40 pentru adulţi pe care le închiriază cu preţuri de la 40 la 60 de lei.

Achiziţionarea unui costum „special“ pentru carnaval, bal mascat, sau chiar Haloween îţi poate mânca resursele şi asta pentru că, la Tulcea, este aproape imposibil să găseşti astfel de accesorii. Mihaela este singura tânără care îţi poate aduce acasă costumul pe care ţi-l doreşti.
Costume la comandă
Confecţionează orice fel de haine cerute de clienţi. Are o colecţie de 150 de costume pentru copii şi cam 40 pentru adulţi.
Adulţii preferă piraţi, prinţi, albine, Napoleoni, Batman, Spiderman, Juliete, faraoni, stewardese, asistente medicale. „Mai nou, au reintrat în modă costumele fetelor din anii 20, eu le spun Flopper Girl“, spune Mihaela.
Pentru copii, aceeaşi gamă, dar mult îmbunătăţită cu toată seria de animăluţe şi insecte dorite de cei mici.
Primul costum de Bau Bau în 2007
Era în vara anului 2007 când s-a apucat de costume. Primul costum a însemnat foarte multă muncă. Era un costum de Bau Bau, pentru un copil de şase ani: „Era un combinezon cu mâneci extrem de largi, negru, cu aplicaţii de mai multe culori, zdrenţuit, aşa...“, spune Mihaela.
Laboratorul din sufragerie
„Este înnebunitor să stai numai acasă toată ziua. Lucrez pe o maşină de cusut casnică (electrică) în sufragerie, iar într-o mică boxă de pe hol mi-am amenajat un spaţiu de depozitare. Oricum, îmi place la nebunie ce fac, aşa că muncesc oricât şi trec peste faptul că sunt între aceiaşi patru pereţi toată ziua“, mai spune Mihaela.
Preţuri
Realizeză costume pentru petreceri private „altfel“, pentru team buildinguri, pentru bal mascat, pentru serbări ale celor mici. În funcţie de timpul disponibil, poate confecţiona, la cerere, costume pentru vânzare. Preţul unui astfel de costum variază între 150 şi 170 de lei.
Pentru închirere, preţul este de 40 de lei pentru copii şi 50 de lei pentru adulţi. Accesoriile sunt incluse în preţ la cei mici, şi costă 10 lei în plus pentru adulţi.
Cei interesaţi pot contacta site-ul ei: www.partyart.ro .



Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite