Tulcea: Medicul fals a cerut locuinţă ANL de la primăria Măcin!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Se întâmpla în luna septembrie a acestui an. În şedinţa ordinară de Consiliu Local, unul dintre grupurile politice reprezentate în legislativul administraţiei Măcin a venit cu un „specialist“ în şedinţa de Consiliu Local, solicitând o locuinţă ANL pentru medicul „cardiolog“.

Primarul localităţii, Ichim Andone, spune că Ali Marius a solicitat sus şi tare dreptul la o locuinţă din partea statului, dată fiind situaţia în care se află spitalul Măcin (ca toate spitalele din ţară) în ceea ce priveşte cadrele medicale.

FALSUL MEDIC GENERALIST DE LA TULCEA ESTE CARDIOLOG PE SITE-UL SPITALULUI JUDEŢEAN CONSTANŢA

CUM SE AJUNGE MEDIC PE SITE-UL SPITAULUI JUDEŢEAN CONSTANŢA

A FOST MEDIC CU DIPLOMĂ DE OVIDIUS FALSIFICATĂ

„L-au adus la şedinţa din septembrie. Ziceau că trebuie să îi repartizăm o locuinţă ANL pentru specialişti, că este medic cardiolog şi că spitalul are nevoie de cadre mai mult ca oricând. Eu nu mă pot pronunţa în astfel de situaţii, aşa că am repartizat cazul mai departe, către comisia care se ocupă de aceste dosare, din care nici nu fac parte. Nu s-a rezolvat cazul, că a plecat la Tulcea şi aţi văzut ce a făcut. Eu am aflat din presă care a fost situaţia cu el“, spune primarul Ichim Andone.

Citiţi mai multe amănunte în cotidianul Adevărul de Seară!

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite