Tulcea: Maşinile de marfă care aprovizionează delta, în mijlocul falezei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru că li s-a cerut o taxă de 5 lei pentru accesul cu maşinile de marfă în zona special destinată aprovizionării localităţilor din Delta Dunării, agenţii comerciali din Tulcea şi-au găsit o altă locaţie: fix în mijlocul falezei.

„Acolo avem o conductă schimbată acum câţiva ani, nu vreau să o luăm de la capăt cu şantierele. Intrarea pe faleză cu maşina nu este tocmai benefică“, spune viceprimarul municipiului, George Blejan.
Directorul Direcţiei de Întreţinere şi Administrare a Patrimoniului spune că într-adevăr, au deschis larg porţile falezei pentru maşinile de aprovizionare, dar tot contra cost.
„Nu are voie toată lumea, ci numai maşinile până în 3,5 tone. Şi tot contra cost, contra unei sume de 5 lei. Aşa cum în dreptul Vămii există un proprietar care percepe o taxă, aşa şi pe faleză proprietarul, Consiliul Local  percepe o taxă“, spune Daniel Pohariu, directorul DIAP Tulcea.
Patronii sunt și ei supărați pe „sistem“. „Unde mergem ne pun să plătim taxe! Ne/au făcut dană de aprovizionare și acum ne cer taxă pe ea!“, spune unul dintre cei care încărcau ieri marfa pe vapor.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite