Tulcea: Mariea Popa este noul delegat al suburbiei în Consiliul Local Tulcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mariea Popa (Tudor Vladimirescu)
Mariea Popa (Tudor Vladimirescu)

Prima propunere cu care vine domnia sa: refacerea drumului de acces de la bacul de maşini către localitate, drum care este presărat pe mai bine de un kilometru cu adevărate cratere de 1,5 metri adâncime, pline cu apă şi nămol

Mariea Popa (59 de ani) este profesor de matematică şi este acum director al şcolii din Ceatalchioi, unde face naveta. A fost ani de zile titular la şcoala numărul 10 din municipiu. Locuieşte pe strada Plopilor în suburbia Tudor Vladimirescu şi începând de pe data de 15 septembrie (când au avut loc alegerile) este delegatul sătesc al suburbiei în Consiliul Local.
„Noi nu am mai avut de trei ani de zile delegat sătesc, iar problemele noastre sunt destul de importante. Am mai făcut adrese, am mai transmis parte din probleme, dar este mult mai bine să fie aici o persoană care să reprezinte interesele locuitorilor din Tudor Vladimirescu“, spune Mariea Popa.
Ea nu are drept de vot, dar va participa în fiecare lună la şedinţa de Consiliu Local, unde va putea discuta problemele celor care au mandatat-o să îi reprezinte.
Multe probleme
Cea ma urgentă la momentul de faţă este cea legată de drumul de acces pentru ieşirea din localitate spre şoseaua principală.
„Noi avem o porţiune cu asfalt de la trecerea bac până la cimitir, iar de acolo începe un drum de piatrăvechi şi cu gropi de 1,5 metri pline cu apă şi noroi. Pe o porţiune de un kilometru drumul este impracticabil. Noi am ajuns să ne lăsăm maşinile unde se termină asfaltul şi să mergem pe jos. Parcă e parc de maşini acolo!“, spune Mariea Popa.
Aceasta spune că problemele sunt mult mai mari şi speră că vor putea fi rezolvate de municipalitate. Pintre priorităţile suburbiei se numără şi reabilitarea digului.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite