Tulcea: Manifestări de ziua naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Evenimentele vor avea loc în Piaţa Civică (foto arhivă)
Evenimentele vor avea loc în Piaţa Civică (foto arhivă)

Mâine tulcenii sunt invitaţi la ceremonia oficială din Piaţa Civică, la spectacol folcloric sau cross, în funcţie de preferinţele fiecăruia

Prefectura Tulcea, în parteneriat cu Garnizoana Tulcea organizează mâine o ceremonie militară şi religioasă dedicată Zilei Naţionale a României.
Manifestările se vor desfăşura în Piaţa Tricolorului din municipiul Tulcea, începând cu ora 10.00, după următorul program: primirea oficialităţilor, prezentarea onorului şi salutul drapelului de luptă, rugă şi închinare pentru poporul român, ceremonial oficiat de un sobor de preoţi, alocuţiuni ale oficialităţilor şi reprezentanţilor formaţiunilor politice locale sau judeţene, depuneri de coroane de flori la statuia lui Mircea cel Bătrân, defilarea gărzii de onoare.
După ceremonie, Ansamblul Artistic Baladele Deltei va oferi un spectacol folcloric dedicat Zilei Naţionale a României.
La eveniment au fost invitaţi să participe şi reprezentanţi ai comunităţilor etnice din municipiul Tulcea, în port tradiţional.
Tot mâine, de la ora 10.00, tulcenii sunt poftiţi la tradiţionalul cross organizat de 1 decembrie. Cei interesaţi sunt aşteptaţi la Muzeul de Artă, începând cu orele 9.30. Se vor acorda premii şi diplome pentru copii, juniori şi veterani.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite