Tulcea: Mai bine de 1.000 de tulceni şi-au depus declaraţiile de venit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Suma totală cu care au cotizat beneficiarii de drepturi de autor şi persoanele fizice autorizate se ridică la puţin peste 4300 de lei. În medie, un tulcean a stat la coadă şi a completat declaraţii pentru a da statului român dreptul său: 4 lei pe lună

Directorul Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă, Iuliana Lefter,  vede cu ochi buni modificările aduse ordonanţei de Guvern care obliga tulcenii să completeze lunar declaraţii peste declaraţii şi să stea la ghişee pentru a-şi plăti cei câţiva lei.
În cadrul unei conferinţe de presă susţinută azi dimineaţă, Iuliana Lefter a prezentat principalele modificări aduse acestei ordonanţe: angajatorul plăteşte, dar din banii angajatului. Nu că ar sărăci vreun angajat după ce şi-a plătit contribuţiile la fondul de şomaj.
După cum spune conducerea AJOFM, până acum şi-au depus aceste declaraţii 1027 de tulceni, iar suma totală sare puţin de 4300.
Nu a fost aplicată nicio amendă pentru nedepunerea acestor declaraţii, mai spune Iuliana Lefter. Şi asta cu toate că, din informaţiile de la Finanţe, numărul Persoanelor Fizice Autorizate care obţin venituri constant este mult mai mare.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite