Tulcea: Lovit de maşină, un bărbat a rămas fără ochi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aseară în jurul orei 19.00, echipajele Serviciului Judeţean de Ambulanţă Tulcea au transportat la Spital patru persoane rănite în urma unui accident grav. La faţa locului s-a mai deplasat un echipaj al Poliţiei Rurale şi Poliţia Rutieră.

Un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Tulcea a transportat seara trecută la Spitalul Tulcea, victimele unui accident de circulaţie petrecut la Mahmudia. Doi dintre pacienţi au fost trimişi în stare gravă la Constanţa, declară şeful Serviciului de Ambulanţă Tulcea, doctorul Dumitru Vâlcu.

Un ochi scos

Împrejurările în care s-a produs accidentul rutier au fost prezentate de doctorul Vâlcu: „Un autoturism a intrat frontal într-un atelaj agircol ce nu era semnalizat  corespunzător. Au fost patru victime. Poliţia rurală a stabilit împrejurările, împreună cu Serviciul Circulaţie. Noi am fost preocupaţi să salvăm oamenii. Un bărbat de aproximativ 50 de ani şi o femeie de 40 au fost transportaţi la Constanţa, la Spitalul Judeţean. Bărbatului i-a fost scos ochiul drept. Nu se mai putea face nimic. Femeia a suferit un traumatism cranian deschis şi este tot la Constanţa, în stare gravă. Celelalte două victime sunt acasă. Din fericire s-au ales doar cu răni uşoare“, a precizat doctorul Vâlcu.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite