Tulcea: Lift panoramic pentru cumpărătorii din Piaţa Nouă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magazinul Dunărea îşi va extinde activitatea cu încă un etaj, astfel că pentru cei cărora le este greu să urce soluţia propusă este un lift panoramic. Acesta le va asigura un acces mai facil la etajul superior.

Investiţii pentru shoppingul din Piaţa Nouă a municipiului. Proaspăt  reabilitată, piaţa va beneficia şi de alte noi facilităţi pentru cei care vin la cumpărături aici.
Consiliul Local Tulcea va pune la dispoziţia firmei care deţine acest supermarket un spaţiu de 4,4 metri pătraţi pe care să fie amplasat un lift panoramic pentru clienţii care nu se pot deplasa foarte uşor.
Consilierii locali au aprobat în cursul zilei de ieri, în unanimitate de voturi, ca terenul să fie încredinţat direct concesionarului, Alimentcom, pentru suma de 111 lei pe an, termenul fiind de 25 de ani.
Pensionarii care îşi fac cumpărăturile în această zonă a municipiului sunt încântaţi de faptul că se vor putea plimba cu liftul pentru a-şi face shoppingul de weekend, dar sunt în acelaşi timp speriaţi că nu se vor putea adapta.
„Locuiesc într-un bloc cu patru etaje, stau la doi. Niciodată nu am avut nevoie de lift. Acum, ce-i drept, aş vrea să mă plimb şi eu cu liftul, dar la 70 de ani să învăţ să îl folosesc, este cam târziu, nu credeţi? Dar cred că toate se învaţă“, spune Anişoara Steriu (68 de ani), una dintre clientele fidele ale vânzătorilor din Piaţa Nouă.



Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite