Tulcea: Lichidatorul judiciar Apostol este acuzat de răpirea propriului copil!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liliana Ismail alături de Andrei, copilul disputat
Liliana Ismail alături de Andrei, copilul disputat

Un cunoscut om de afaceri tulcean, fost jurnalist la Evenimentul Zilei este acuzat de răpirea unui copil de nouă ani dintr-o şcoală din Brăila. Mama copilului, Liliana Ismail, susţine că Paul Apostol (44 ani) i-a răpit copilul şi l-a sechestrat într-o casă din Tulcea, în timp ce acuzatul susţine că este tatăl copilului şi că toată povestea este o înscenare şi un abuz al poliţiştilor şi procurorilor brăileni.

Femeia susţine că miercuri dimineaţa, Apostol, însoţit de tatăl ei, Petre Zaharia, despre care susţine că ar fi bolnav psihic şi uşor influenţabil, au luat copilul de la şcoala Ion Creangă din Brăila şi au plecat spre Tulcea.

A fugit nouă ani de copil

Povestea are un iz de telenovelă, cei doi- Liliana Ismail şi Paul Apostol judecându-se ani de zile deoarece bărbatul nu a recunoscut faptul că este tatăl copilului, pe numele său Andrei Ismail.

Citește și:


UPDATE EXCLUSIV: Lichidator tulcean, fost ziarist la Evenimentul Zilei, acuzat de răpirea unui copil! Poliţiştii tulceni refuză să intervină!

EXCLUSIV: Lichidatorul tulcean acuzat de răpire acuză poliţiştii şi procurorii brăileni de abuz!


„Am avut o relaţie în urmă cu nouă ani, el era căsătorit ca şi acum şi nu a recunoscut că este tatăl copilului, pe certificatul de naştere nu este trecut tatăl“, spune Liliana Ismail. Femeia, care munceşte în Spania de mai mulţi ani, povesteşte că s-a chinuit ani de zile să-l aducă pe Apostol la Institutul de Medicină Legală pentru stabilirea paternităţii, însă acesta a tot evitat testul prin diverse tertipuri.
„Are prieteni peste tot, în presă m-a făcut în toate felurile, în justiţie şi poliţie are relaţii, are şi bani. Culmea, după ani de procese s-a sucit brusc şi acum vrea copilul, probabil şi-a dat seama că nu va avea alt copil şi acum îl vrea. Nu îmi explic  ce l-a făcut să se hotărească brusc“, mai spune mama copilului disputat de cei doi. Culmea, Paul Apostol a avut câştig de cauză în instanţă, în 2010 Tribunalul hotărând că acesta nu este tatăl copilului, decizie definitivă.

Spune că este tatăl copilului şi acuză poliţiştii şi procurorii brăileni de abuz!

Paul Apostol susţine că este tatăl copilului şi că a acţionat corect. După ce a fost transportat de Poliţie de la sediul Inspectoratului Tulcea la cel de la Brăila, lichidatorul judiciar Apostol a trimis un mesaj chiar din maşina Poliţiei, răspunzând acuzaţiilor ce i s-au adus. Apostol susţine că totul este o înscenare şi un abuz al autorităţilor la insistenţele mamei copilului, copil pe care el l-a recunoscut legal ca fiind al său.
„E un grav abuz săvârşit de procurorii şi poliţiştii brăileni în urma presiunilor făcute de mama băiatului. Sunt condus la Brăila pentru audieri, dar e foarte posibil să mă reţină după care să ajungem în instanţa pentru arestare. În instanţă sper totuşi ca lucrurile să se clarifice“, scrie Paul Apostol în SMS-ul transmis redacţiei Adevărul de Seară Tulcea.

image

Foto: Paul Apostol, lichidatorul judiciar acuzat de răpire

Apropiaţii lui Apostol spun că ani de zile au încercat să-l convingă să recunoască faptul că este tatăl copilului şi că în ultima perioadă acesta demarase toate procedurile legale pentru a lua copilul în custodie.
„A auzit că mama vrea să-l ia în Spania cu ea, copilul a stat ani de zile singur la Tulcea, doar cu bunicul, iar Paul vrea să-l ia acasă la el, să fie un adevărat tată, regretă trecutul şi vrea să aibă grijă de băiat“, povesteşte un prieten al lichidatorului tulcean.

Apostol, afaceristul  cu multe relaţii

Apostol este fost ziarist la Evenimentul Zilei, după care a devenit un om de afaceri de succes, având foarte multe relaţii în Justiţie şi Poliţie. Numele său a fost legat şi de afaceristul tulcean  Fănel Păvălache, fost consilier guvernamental. La rândul său, şi Liliana Ismail a lucrat  pentru Fănel Păvălache, ca secretară la firma de lichidări Iancina din Tulcea, firmă ce i-a aparţinut fostului consilier guvernamental.

Citiţi  în Adevărul de Seară Tulcea ce s-a întâmplat cu copilul disputat de cei doi!

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite