Tulcea: Lacrimi de durere lângă sicriile femeilor ucise de autobuzul groazei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De la primele ore ale dimineţii, familiile celor patru femei ucise au venit să ridice de la morga Spitalului Tulcea trupurile celor dragi, de care se vor despărţi pentru totdeauna.

Jale, lacrimi, strigăte înăbuşite de durerere astăzi dimineaţă la morga Spitalului Tulcea. Rudele celor patru femei ucise în tragicul accident au  venit să ridice trupurile neînsufleţite. Prima „pregătită“ să plece spre cele veşnice a fost Anişoara Filip, care a împlinit 41 de ani pe 12 septembrie.
 De ziua lui a venit să-şi ia sora de la morgă

Tulceanca Anişoara Filip (41 ani) este una dintre cele patru victime s-a stins în accidentul de ieri. A lăsat în urmă doi copii, de 19 şi 21 ani, şi un soţ care încă nu înţeleg ce s-a întâmplat.
Patru familii sunt îndurerate şi îşi plâng soţiile, mamele, fiicele, surorile  de  care se vor despărţi pentru totdeauna după deja celebrul accident petrecut ieri la Tulcea.
Azi dimineaţa încă de la ora 7.00 soţul şi fratele Anişoarei Filip au venit să ridice trupul neînsufleţit de la morgă.
Avea o presimţire

Asta ne-a spus soţul femeii, Vasile Filip, (42 ani), un om care nici acum nu ştie ce s-a întâmplat şi de ce a trebuit să moară soţia sa. A fost anunţat pur şi simplu şi nimeni nu i-a oferit vreo explicaţie. Dar nu mai contează. Soţia şi mama copiilor săi va pleca pe drumul fără întoarcere.

„Avea o presimţire. De 17 ani de când lucrează la Gelco mi-a spus că ceva se va întâmpla. E un blestem acolo. Ultima dată spunea că autobuzul în care sunt duse la muncă, ca animalele în vagon, are probleme mari. Chiar îi era frică să mai urce în el, mai ales că şoferul lua şi în picioare oameni. Muncea şi sâmbăta şi duminica. Nu avea un liber, nu avea concediu. Mâine trebuia să aibă şi ea o zi liberă şi vroiam să mergem la părinţi. Mergem, dar ea e în sicriu“, a spus Vasile Filip.

Astăzi dimineaţă din cele 76 de victime internate la Spitalul Tulcea, mai erau spitalizate 13.


Aflaţi mai multe din Adevarul de Seară Tulcea!

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite