Tulcea: La un pescuit de 130 de kilograme de peşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei localnici pescuiau la plasă monofilament pe malul lacului Razelm. S-au ales cu dosar penal pentru captura lui de 130 de kilograme şi pentru folosirea celor 3.000 de metri de plasă monifilament

Cei trei au fost depistaţi în flagrant pe raza localităţii Sarichioi, într-un adăpost din apropierea lacului Razelm. Persoanele, cu vârste cuprinse între 21 şi 54 de ani, descurcau mai multe plase monofilament cu captură de peşte.
În urma controlului, au fost ridicate în vederea confiscării plase monofilament cu lungimea totală de 3000 m şi 131 kg de peşte proaspăt din speciile caras şi şalău.
„Persoanele în cauză au declarat că au pescuit pe Lacul Razelm, iar peştele capturat urma să fie comercializat. Întreaga cantitate de peşte a fost predată la o societate comercială de profil, iar celor trei bărbaţi le-au fost întocmite actele premergătoare de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere şi folosire la pescuit de plase monofilament“, a declarat Natalia Agighioleanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Tulcea.



Tulcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite