Tulcea: La furat de fibră optică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nici ei nu s-au ales cu nimic de pe urma activităţii infracţionale, dar au făcut şi o pagubă serioasă: gaură de aproape 100.000 de lei pentru societăţile comericale călcate de hoţi.

Pentru depistarea celor specializaţi în furt de fibră au lucrat poliţiştii de la Biroul de Investigații Criminale din cadrul Serviciului de Poliție „Delta Dunării”, în cooperare cu Poliția Oraș Babadag și Biroul de Poliție Transporturi Tulcea. A. Dumitru (33 ani), B. Bogdan (19 ani), B. Adrian (35 ani), toţi trei din municipiul Tulcea, A. Gheorghe (53 de ani) din Vrancea și M. Andrei (46 ani) din judeţul Tulcea sunt supectaţi de oamenii legii că în perioada noiembrie 2010 - ianuarie 2011, cei în cauză au tăiat și sustras mai multe bucăți de fibră optică de pe raza localităților Malcoci, Nufăru, Victoria și Agighiol, care aparţineau unei societăţi comerciale,  prejudiciul creat fiind de 90.278 RON.
Cercetările sunt continuate cu  cei în cauză în stare de reținere sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi distrugere.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite