Tulcea: La doar zece ani, Bianca Almăjan cântă, dansează şi scrie poezii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Are zece ani şi o mulţime de atlente. Iubeşte animale, muzica, modelajul, chitara şi un mediu curat. Mai mult, Bianca este şi poetă. Este mereu activă, iar mama sa este cea care o motivează şi-i concepe programul extraşcolar.

 Bianca ar vrea să devină o cântăreaţă de muzica uşoară de succes şi să cânte la chitară într-un concert de zile mari. A debutat încă de la grădiniţă, încurajată fiind de mama sa care i-a urmărit şi a ajutat-o să-şi dezvolte talentele. A debutat cu muzică populară, însă de o lună de zile ia cursuri de canto, decisă fiind să dezvolte o carieră în muzica uşoară.

„Multe cântăreţe de muzică populară sunt soprane. Urcă prea mult vocea. Eu vreau să cânt cu vocea mea. Mi-ar plăcea să cânt ca Shakira. Poate iau şi lecţii de dans ca să mă mişc pe scenă ca ea. Îmi place muzica latino“, spune Bianca.
Chitara şi poezia, două pasiuni
Bianca iubeşte în egală măsură şi poezia şi chitara. În prezent face cursuri de chitară, iar mai multe zeci de poezii aşteaptă  să fie publicate într-un volum. Mama se gândeşre deja la apariţia editorială, iar Bianca are în minte o variantă de autograf pentru cititorii săi.
„Vreau să găsesc o modalitate să fac pun în aplicare talentele mele. În primul rând vreau să cânt, să organizez un concert de chitară şi să scot o carte. Mai am şi pasiunea pentru mediu curat. Am fost voluntar la Centrul Primăriei şi vreau să mai particip la acţiuni. Am până în prezent vreo 30-40 de diplome de la diverse acţiuni şi manifestări cu şcoala sau cu Baladele Deltei“, spune Bianca
Amănunte în ediţia de astăzi a Adevărul de Seară

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite