Tulcea: Începe faza naţională a concursurilor serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De la Tulcea vor participa 11 subofiţeri şi antrenorul lor, locotenent Ştefăniţă Pampu. Lotul tulcean se va întrece cu alte 11 loturi judeţene pentru titlul de cel mai bun serviciu profesionist pentru situaţii de urgenţă. La momentul de faţă lotul se îndreaptă spre Piteşti, acolo unde se vor desfăşura cele patru probe ale concursului

La 12.00 pompierii tulceni vor intra în şedinţa tehnică, în care se vor pune la punct ultimele detalii ale competiţiei: precizări cu privire la program, ordinea intrării în concurs şi ordinea de start (prin tragere la sorţi), nominalizarea arbitrilor. Şedinţa tehnică va fi urmată de omologarea şi verificarea accesoriilor şi  a materialelor de concurs.
Cei 11 pompieri tulceni se vor întrece, în perioada 7 – 10 septembrie, cu loturile de la Călăraşi, Constanţa, Ialomiţa, Bucureşti, Argeş, Timişoara, Iaşi, Suceava, Bacău, Neamţ, Botoşani.
Cele patru probe, şi anume scara fereastră, pista cu obstacole (100 m), ştafeta (100 m) şi realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă se vor desfăşura la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae“ din Argeş şi, respectiv, la stadionul Ştrand  din Piteşti.
Din lotul judeţului Tulcea fac parte Paul Cacenco, Nicolae Alexandru, Iulian Marin, Lucian Grosu, Ionut Macar Denisciuc, Marian Iurov, Ionel Butnariu, Marian Mirică, Ionuţ Alexandru, Turan Sali, Daniel Ciubotă, şi antrenorul, Ştefăniţă Pampu.
„Obiectivul principal la acestor concursuri sporitve este dezvoltarea şi perfecţionarea apritudinilor şi a deprinderilor specifice necesare penntru intervenţia în situaţii de urgenţă. Le urez tulcenilor să fie la înălţime şi să se întoarcă acasă cu cele mai bune rezultate!“, spune antrenorul.



Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite