Tulcea: Încă 6 ani de închisoare pentru deținutul care și-a agresat colegul de celulă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tribunalul Tulcea l-a condamnat ieri pe deținutul de la Penitenciarul Tulcea care era să-și omoare colegul de celulă cu o lingură. Acesta fusese condamnat inițial la 9 ani și jumătate pentru omor.

La data de 24 ianuarie 2011, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea au dispus trimiterea în judecată a inculpatului Costel Cordaș, arestat în altă cauză, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor deosebit de grav.

Pe 18 august 2009, în timp ce se afla în curtea de plimbare a Penitenciarului Tulcea, inculpatul (persoană privată de libertate) l-a agresat cu un corp tăietor – înțepator pe colegul său de celulă provocându-i leziuni în zona occipitală și în regiunea toracică. Inițial cei doi împărțeau aceeași încăpere, dar după incident partea vătămată a fost mutată.

După mai multe încăierări, cei doi s-au reîntâlnit la data de 18 august 2009, când inculpatul i-a aplicat părții vătămate lovituri cu o coadă de lingură în regiunea capului după care din lateral vizând zona toracelui. Loviturile au pus în pericol viața victimei și au necesitat 8 – 9 zile de îngrijiri medicale.

Costel Cordaș  se afla în închisoare din 2003 când a înjunghiat doi oameni într-o altercație în Piața Nouă. A fost condamnat la 9 ani și jumătate de închisoare după ce una din victime a decedat.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite