Tulcea: Ghid turistic electronic al Deltei Dunării pentru IPhone

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sulina,pe Iphone
Sulina,pe Iphone

Propunerea este cuprinsă într-un proiect pe care Consiliul Judeţean Tulcea îl va depune pentru dezvoltarea turismulu. Valoarea totală a proiectului este de 980.000 de lei.

Alături de acest ghid electronic, CJ mai propune şi un DVD de promovare, spoturi publicitare, broşuri şi un album foto documentar.Ideea ar putea fi pusă în practică prin accesarea de fonduri europene. Pentru dezvoltarea turismului în judeţul nostru, Consiliul Judeţean propune realizarea unui ghid mobil electronic al produselor turistice, accesibil pe Iphone. Acesta  va fi proiectat în cadrul unei aplicaţii şi diseminat prin intermediul a 1000 stick-uri în vederea instalării pe dispozitive mobile (telefon mobil compatibil sau APPLE IPhone).
Alte soluţii de promovare propuse în proiect
De asemenea, se mai doreşte realizarea a patru  tipuri de broşuri de promovare a produselor turistice propuse (minim 10 pagini fiecare, câte 10.000 exemplare din fiecare tip), a unui album foto-documentar al Judeţului Tulcea care să includă toate produsele turistice (minim 120 pagini – tot câte 10.000 de exemplare). La acestea se mai adaugă o broşură generală care să includă produsele turistice specifice, inclusiv trasee turistice definitorii pentru fiecare tip de produs turistic.
Amănunte în ediţia tipărită a cotidianului Adevărul de Seară

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite